Bureau

Ardura bv ontwerp en bouwbegeleiding is een gedreven en klantgericht bureau voor ontwerp en bouwbegeleiding, opgericht in 2003. Het vak van ontwerpen werd geleerd in 30+ praktijkjaren. Ardura is geen architect van ‘ik-moet-zo-nodig-opvallen’ architectuur maar staat voor vakkundige en degelijke ontwerpen die de omgeving respecteren en verrijken. De vele jaren van ervaring in de aannemerij zijn een uniek voordeel in het begeleiden van uitvoeringstrajecten.

Directeur eigenaar Nico van der Kuip is als hulpje op de bouw begonnen en heeft het vak in de praktijk geleerd. Hij was achtereenvolgens schilder, timmerman, trappenmaker, interieurbouwer, restaurateur en allround aannemer (diploma AVBB). Al tijdens die jaren lag zijn de focus op degelijke bouwvoorbereiding en kwaliteit. In de 90er jaren begon Nico met ontwerpen en het begeleiden van projecten voor zijn cliënten. Dit leidde in 1999 tot de keuze voor specialisatie in ontwerp en bouwbegeleiding. Het in eigen beheer uitvoeren van werken werd gestaakt. In 2003 is Ardura bv ontwerp en bouwbegeleiding opgericht. Ondanks studies aan de HTS bouwkunde en de Academie voor Bouwkunst (Architectuur en Stedenbouw) is de praktijk nog steeds leidend in zijn werk. Liefde voor bouwen. Passie voor het verwerkelijken van dromen en ideeën!
Persoonlijke stelling: luister! Luister naar je klant en focus krachtig op diens wensen, maar luister ook naar de gebouwde omgeving, ze heeft een geschiedenis en wil gehoord en geheeld worden of juist een nieuwe impuls krijgen. Luister naar de materialen en respecteer hun eigenschappen en schoonheid, luister naar de techniek, de regelgeving en voorschriften, luister naar je team want ieder heeft iets moois en unieks bij te dragen. Bouw moeiteloos en met plezier!

Vacature
Er is op dit moment een vacature voor een ervaren en all round TU architect die graag zelf tekent met Revit Architecture