Nieuwbouw

We zijn gespecialiseerd in renovatie en renovatie maar willen graag meer ervaring opdoen met nieuwbouw. Met de ervaring van gecompliceerde verbouwing restauratie en transformatie vraagstukken is van scratch af aan beginnen natuurlijk  relatief eenvoudig. Daar hebben we alle vertrouwen in maar we willen ons graag bewijzen. Daarom bieden we aan uw nieuwbouwplan geheel gratis* te ontwerpen. *Omdat we ook niet zonder commitment ideeën willen ontwikkelen die vervolgens  ‘ uit het zicht verdwijnen’ is dit het idee:
De eerste 2 a 3 ontwerp sessies zijn vrijblijvend en gratis. Zonder enige verplichting kunt u dan beslissen of de klik voldoende is om door te gaan en of het concept dat we voor u bedenken de moeite waard is.

  • Het vervolg van het ontwerp traject brengen we in rekening maar met de schriftelijke overeenkomst dat u de ontwerp fee in zijn geheel** terug krijgt als het project ook daadwerkelijk gerealiseerd is. **de kosten voor het maken van het voorlopig ontwerp tot en met het definitief ontwerp. De technische uitwerking  (omgevingsvergunning en bouwvoorbereidingstekeningen) behoort tot onze kern kwaliteit en wordt tegen normaal tarief in rekening gebracht.
    U geeft toestemming dat uw project als referentie project gebruikt mag worden, waaronder begrepen publicatie op o.a. social media.