Bureau

Ardura staat voor vakkundige en degelijke ontwerpen die de omgeving respecteren en verrijken. In het begeleiden van bouwprojecten zijn de 30+ jaren ervaring in de bouw praktijk een uniek voordeel.

 

Directeur eigenaar Nico van der Kuip is in zn tienerjaren als hulpje op de bouw begonnen en heeft het bouwen hands-on in de praktijk geleerd. Hij werkte achtereenvolgens als schilder, timmerman, restauratietimmerman, trappenmaker, interieurbouwer, restaurateur en allround aannemer (diploma AVBB). Al tijdens die praktijkjaren lag zijn focus op degelijke bouwvoorbereiding en kwaliteit. In de 90er jaren begon Nico met het ontwerpen en het begeleiden van projecten. Dit leidde in 1999 tot de keuze voor specialisatie in ontwerp en bouwbegeleiding. In 2003 is Ardura bv ontwerp en bouwbegeleiding opgericht. Zijn studies aan de HTS bouwkunde en de Academie voor Bouwkunst (Architectuur en Stedenbouw) brachten de nodige theoretische onderbouwing maar de praktijk is nog steeds leidend in zijn werk. Liefde voor bouwen. Passie voor het verwerkelijken van dromen en ideeën!
Nico’s persoonlijke stelling: luister! Luister naar je klant en focus krachtig op diens wensen, maar luister ook naar de gebouwde omgeving, ze heeft een geschiedenis en wil gehoord en geheeld worden of juist een nieuwe impuls krijgen. Luister naar de materialen en respecteer hun eigenschappen en schoonheid, luister naar de techniek, de regelgeving en voorschriften, luister naar je team want ieder heeft iets moois en unieks bij te dragen. Bouw moeiteloos en met plezier!

Vacature
Er is op dit moment een vacature voor een ervaren en all round TU architect die graag zelf tekent (met Revit Architecture).

Bel voor informatie met Nico van der Kuip +31 653 253 695 of mail naar: contact@ardura.nl