Nieuwbouw

We willen graag meer ervaring opdoen met nieuwbouw. Met de lange ervaring van gecompliceerde verbouwingen, restauraties en transformatie vraagstukken in eigen beheer en het voor collega architecten uitwerken van nieuwbouw is van scratch af aan beginnen natuurlijk relatief eenvoudig. Daar hebben we alle vertrouwen in maar we willen ons graag bewijzen met enkele mooie nieuwbouwprojecten. Daarom bieden we tot 2020 aan nieuwbouwplannen voor een eengezins woning geheel gratis* te ontwerpen.

*Omdat we ook niet geheel zonder commitment van onze opdrachtgevers ideeën willen ontwikkelen die vervolgens  ‘uit het zicht verdwijnen’ is dit het voorstel:
De eerste 3 ontwerp sessies plus de uitwerking van enkele concepten zijn vrijblijvend en gratis. Zonder enige verplichting kunt u dan beslissen of het concept dat we voor u bedenken de moeite waard is en of er voldoende ‘klik’ is om samen door te gaan.

Bent u wel blij met het ontwerpconcept maar wilt u het door een collega uit laten werken kan ook tegen afrekening van 50% van de besteedde uren.

Het vervolg van het ontwerp traject brengen we in rekening maar met de schriftelijke overeenkomst dat u de ontwerp fee in zijn geheel** terug krijgt als het project ook daadwerkelijk gerealiseerd is.

**de kosten voor het maken van het voorlopig ontwerp tot en met het definitief ontwerp. De technische uitwerking  (omgevingsvergunning en bouwvoorbereidingstekeningen) behoort tot onze kern kwaliteit en wordt tegen normaal tarief in rekening gebracht.
U geeft toestemming dat uw project als referentie project gebruikt mag worden, waaronder begrepen publicatie op o.a. social media.

Vooraf brengen we alle kosten in beeld zodat er geen verrassingen kunnen optreden.

Bel voor informatie met Nico van der Kuip +31 653 253 695 of mail naar: contact@ardura.nl